Lekkere snacks voor de borrel of tussendoor

Wil jij je gasten verrassen met de delicatessen van Snaqs? Zet dan één van onze mixen op tafel, maak een mooie borrelplank op met onze smakelijke snacks of tover onze hapjes om tot een heerlijk voorgerecht of side dish. Snaqs vormen een mooie aanvulling op de gezonde borrelplank naast bijvoorbeeld olijven, snoeptomaatjes en komkommer.

Lekkere snacks voor de borrel of tussendoor

Onze innovator

Snaqs zijn ontstaan in 2017 vanuit een persoonlijke zoektocht van de eigenaar, Florus Zwartbol. Vanuit de kernwaarden duurzaamheid, lokaliteit, plantaardig en een hoog lekkergehalte ontwikkelde Florus de eerste krokante groenteproducten, geschikt voor de borrelplank. Inmiddels zijn de producten in meer dan 25 landen wereldwijd te vinden in supermarkten en foodservice groothandels.

shutterstock_673996957
AV_Snaqs_36_20

Verspilling tegengaan

Een behoorlijk percentage van geoogste groenten en fruit heeft niet de gewenste vorm en noemen we ‘lelijk’ en ‘buitenbeentjes’. Het kost boeren vaak geld om dit soort producten af te voeren. Met Snaqs willen we deze uiterlijk imperfecte maar verder uitstekende producten juist gebruiken. Zo kun je lekker snacken én tegelijkertijd verspilling tegengaan.

Crunchy fruits & vegetables

Uniek in het assortiment van Snaqs zijn de crunchy fruits & vegetables, zoals heerlijk krokante boontjes, radijs, bloemkool en zelfs aardbeien. Dankzij een uniek procedé, waarbij de groenten en fruit op een lage temperatuur vacuüm worden gefrituurd, transformeert de groente- en fruit in een verrassend lekkere snack. Tegelijkertijd zijn ze glutenvrij én geschikt voor een vegan eetpatroon!

Borrelplank
FAQ

Veelgestelde vragen

Waar worden Snaqs gemaakt?

De zeewier, groenten, fruit en rijstcrackers worden geproduceerd op onze eigen locaties in Kapelle (ZLD). 

Zijn Snaqs vegan?

Ja, de Snaqs zijn bijna allemaal vegan. Meer informatie leest u in onze assortimentsoverzicht.

Mag iedereen Snaqs verkopen?

In samenwerking met de buitendienst van Floor Foods BV bepalen wij assortiment en prijsstelling.

Waar kan ik Snaqs bij gebruiken?

Veelal worden onze Snaqs gebruikt voor het borrelmoment, echter ook als garnering bij diner, salade topping of trendy tussendoortje zijn onze artikelen zeer geschikt.